Με την συνεργασία μας με τον Δημήτρη Σεραφειμίδη, δεν προστέθηκε στην λίστα των επαφών μας ένας ακόμα συνεργάτης, αλλά ένα μέλος στην ομάδα μας. Ένα νέο μέλος που με τις γνώσεις του, την διαχείριση και την εμπειρία του ήρθε να αποκαλύψει και να ενισχύσει τα δυνατά μας σημεία και να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις αδυναμίες μας, προσωπικές ή ως ομάδα.

Ο Δημήτρης μάς βοήθησε σε δύο τομείς: α) στην βελτίωση του management των καταστημάτων Domino’s Pizza και β) στην βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών από το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Με την καθοδήγηση του, η ομάδα μας κατάφερε να αποκτήσει μια νέα οπτική στο κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων, την αχίλλειο πτέρνα κάθε οργανισμού. Έδωσε σε κάθε έναν από εμάς την δυνατότητα να γνωρίζουμε καλύτερα τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι ή δίπλα μας, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες του και απομονώνοντας τα τρωτά του σημεία.

Πωλ Τσουλούφρης
C.E.O. – ΑΝΑΤΡΟΝ A.E.
Master Franchisee of Domino’s Pizza in the Balkan Region, Cyprus and Malta

Domino's-Pizza

Κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας καριέρας μου ως επικεφαλής εταιρειών είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ αρκετές φορές με τον Δημήτρη Σεραφειμίδη σε προγράμματα συμβουλευτικής και εκπαίδευσης.

Σήμερα, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο κ. Σεραφειμίδης έχει τεράστια γνώση και εμπειρία σε θέματα οργάνωσης, management, πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών.

Επίσης, είναι ταλαντούχος, γιατί διαθέτει το χάρισμα της επικοινωνίας! Έχει εξαιρετική ικανότητα προσέγγισης, έμπνευσης και μετάδοσης γνώσης στους συνεργάτες και στους εκπαιδευόμενους.

Τέλος, ιδιαίτερα θετικό είναι το γεγονός ότι δίνει έμφαση στην προσωπική του ανάπτυξη και βελτίωση με διαρκή μελέτη.

Κάθε εταιρεία που θα συνεργαστεί μαζί του θα ωφεληθεί και θα προσθέσει αξία στο ανθρώπινο δυναμικό της, όπως ακριβώς συνέβη με τις δικές μου εταιρείες.

Πάνος Νίκου
Διευθύνων Σύμβουλος
VOLTERRA Α.Ε.

volterra-2

Γνώρισα τον Δημήτρη στα πλαίσια του αντικειμένου μου, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει και την ευθύνη της εκπαίδευσης των εργαζομένων. Η σωστή επιλογή σε αυτόν τον τομέα, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την πρόοδο και την ανάπτυξη κάθε οργανισμού.

Σε όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας έχει καταφέρει να έχει ικανοποιημένους «πελάτες» (δηλαδή τους ίδιους τους εκπαιδευόμενους). Η επιτυχία του οφείλεται στην ανθρώπινη παρουσία του, στον ορθό τρόπο προσέγγισης του ακροατηρίου, στον νηφάλιο τρόπο σκέψης του και στο γεγονός ότι μπορεί και βλέπει, όχι μόνον με τα φυσικά μάτια του σώματος, αλλά και με τα άλλα, του νου και της ψυχής.

Δημήτρη, σε ευχαριστώ για ότι μας έδωσες έως σήμερα και προσδοκώ να κάνουμε πολλά περισσότερα στο μέλλον.

Στέφανος Βερζοβίτης
Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών & Προσωπικού

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α.

ευρωπαϊκή-πίστη

Γνωρίζω το Δημήτρη Σεραφειμίδη από το 1993 που ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Η εξειδίκευση και η εμπειρία του σε θέματα της πρώτης γραμμής μιας επιχείρησης με τους πελάτες της, είναι τεράστια. Έχει αναλάβει projects σε επιχειρήσεις κάθε είδους και δραστηριότητας, μεγάλες και μικρές, ελληνικές και πολυεθνικές. Το αποτέλεσμα της δουλειάς του ήταν σταθερά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται γρήγορα το βασικό στόχο και τα ζητούμενα ενός project. Προσαρμόζεται στη φιλοσοφία κάθε επιχείρησης και προτείνει λύσεις πρακτικές και εφαρμόσιμες. Μπαίνει σε βάθος σε κάθε κατάσταση. Κάθε πρόβλημα, το κάνει ‘δικό του’. Επεμβαίνει και λειτουργεί ως στέλεχος της επιχείρησης. Γι’ αυτό και φέρνει απτά αποτελέσματα.

Έχει εκπαιδεύσει εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων σε θέματα Customer Service, Πωλήσεων και Management. Είναι ένας από τους λίγους που έχουν σχεδόν άριστες αξιολογήσεις και ‘φανατικούς οπαδούς’. Το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα είναι η άμεση δημιουργία σχέσης με τους συμμετέχοντες και η πολύ ζωντανή και διαδραστική παρουσίαση. Είναι μοναδικός στο να παρακινεί και να ‘ανεβάζει’ μια ομάδα.

Εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι λειτουργεί με ευθύτητα και με ειλικρίνεια. Θα εκφράσει αυτό που ισχύει και αυτό που κρίνει σωστό ή λάθος, χωρίς περιστροφές, χωρίς να μασάει τα λόγια του.

Επειδή ήμουν αυτός που επέλεξε τον Δημήτρη για να συνεργαστεί με την Ε.Ε.Δ.Ε., αισθάνομαι υπερήφανος, γιατί με έχει δικαιώσει πλήρως!

Αθανάσιος Ρούλιας
Γενικός Διευθυντής και μέλος Δ.Σ.
Ε.Ε.Δ.Ε. – Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων

eede